Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в білому бікіні біля пальми. З попередніх фотографій відомо, що Полякова вирушила на новорічні канікули в американське Майамі, звідки викладає у мережу спекотні пляжні фотографії. І цей раз не став винятком. Оля сфотографувалася біля підніжжя високої пальми, стоячи боком до камери. На голові артистки величезний пляжний капелюх, а на очах темні окуляри, її волосся розпущене.

У підписі до фотографії Оля Полякова запитала своїх шанувальників: "Ну як ви там без мене?". Підписники Олі не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Полякової. Користувачі відзначили довгі ноги артистки і її гарний купальник.

"Бомбічна богиня", "Неймовірна", "Скільки можна відпочивати?", "О боже, які ноги!", "Голенької твоєї попи не вистачає", "Красуня", "Довгонога красуня", "Знову на курорті? У нас мороз міцнішає!", "Олю, ви – диво", "Ти взагалі старієш?", "Хочемо до вас", "Який у тебе зріст?", "Ви як завжди в своєму репертуарі", "Фігурка просто бомба", "Судячи по спині і колінах, перед цим був десяток фото лежачи і на колінах", "Красиві ніжки", "Ну хоч з трусами", "Оля, у Вас ноги ростуть з кожним днем все довше!", "Як завжди прекрасна фігура, сумуємо тут без тебе, чекаємо нових пісень", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.