Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії. Але що ще цікавіше, за кордоном артистка зустріла свою подругу українську спортсменку Лілію Подкопаєву.

Так, на знімку, який з'явився в записі зірки, вона позує разом з Подкопаєвою на вечірній прогулянці. Жінки стоять в обнімку на тлі пишної зелені. Ані Лорак для виходу в світ наділа чорну сукню з мереживними вставками, яка більше нагадує нічну сорочку. Поверх цього вбрання співачка одягла довгий чорний піджак. На її ногах прозорі бежеві босоніжки, а в руці вона тримає чорний клатч.

Лілія Подкопаєва на знімку позує в короткій шкіряній спідниці чорного кольору, білому топі і білій джинсовій курточці. У неї в руках червоний клатч, а на ногах коричневі босоніжки. Волосся спортсменки зібране ззаду, а на її обличчі яскравий макіяж. Геолокація до фотографії свідчить про те, що Ані Лорак поїхала відпочивати в американське місто Майамі, що в штаті Флорида. У підписі до світлини Лорак написала: "Одного разу в Америці. Дружба довжиною в 20 років. My friend, the All-around Olympic Champion".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Останнім часом у Лорак було багато концертів у рамках туру по російських містах з шоу "Діва". Далі пішли новорічні корпоративи та зйомки в російському "Блакитному вогнику". Також нещодавно співачка презентувала кліп на нову пісню "Сон". Все це, звичайно, вимагало багато сил і часу, і ось тепер, нарешті, артистка знайшла час для відпочинку. І якщо пляжні фотографії її колеги-артисти почали публікувати ще напередодні Нового року, то Лорак виклала такий знімок вже після свята.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.