Відоме подружжя Ксенія Собчак і Максим Віторган, чутки про розлучення яких з'явилися в середині грудня, здається, зуміли зберегти сім'ю. Так, незважаючи на злі язики, закохані насолоджуються товариством одне одного під час відпустки на Мальдівах.

Так, на подив багатьох юзерів, які вважали, що Ксенія поїхала відпочивати з вірогідним коханцем Костянтином Богомоловим, виявилося, що зараз знаменитість проводить час зі своїм чоловіком. На сторінці в Instagram Віторган запостив романтичне фото, де ніжно обіймаючи дружину, позує лежачи на піску на пляжі.

"Спокуха! Випадково зніс! Дубль два", – коротко прокоментував Максим. Хоча, як стверджують пильні фолловери актора, до цього під постом він написав що "відганяє мошкару, здуває пилинки, інших турбот у раю немає".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також юзери зазначили, що цей знімок прокоментувала і сама Собчак. Вона написала, що "фото було зроблено два роки тому", проте пізніше видалила цей коментар.

А тим часом Максим сторіс поділився пікантною відео, на якому Ксенія Собчак зображена оголеною в ліжку і старанно співає одну з пісень Земфіри.

Фанати залишилися в подиві, і відчайдушно задаються питанням, що ж відбувається між подружжям. Проте раді, що вони все ж разом.

"Не знаю, піар це чи ні, але головне – що разом", "Хто б сумнівався. Круто ви людей розвели", "Ура! Я рада, що у вас все добре. Бережіть один одного" – пишуть фанати пари.

Цікаво, що сама Собчак конкретно нічого про пости свого чоловіка не говорить. Однак пофілософствувати на тему у своєму фотоблоге встигла. Знаменитість зазначила, що дуже щаслива.

"Відпустіть минуле. Знаємо, це складно. Особливо, коли минуле подобається більше, ніж сьогодення, а майбутнє сильно лякає. Але вам необхідно прийняти той факт, що сьогодення – це все, що у вас є. І якщо ви його витратите на істерики, погрози, ревнощі, інтриги, маніпуляції або ненависть, то і залишитеся тільки з цими почуттями", – написала Ксенія.

Нагадаємо, п'яну Собчак застукали за зрадою чоловікові.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Собчак вивалила всю правду про вагітність.

Також Знай.uа писав про те, що Ксенія Собчак розповіла, як їй вдалося пережити домашнє насильство.