Актор Дизель Шоу Єгор Крутоголов з обуренням розповів про стан інфраструктури та життєдіяльності свого рідного міста Миколаєва. Свій пост "гніву і відчаю" артист опублікував на особистій сторінці в Facebook.

Крутоголов відомий широкому глядачеві за проектом Дизель Шоу, як позитивний і смішний персонаж. Однак цього разу він опублікував текст, у якому не було жодної жарти. Чоловік дуже занепокоївся станом свого рідного міста Миколаєва, який, на його думку, приходить в запустіння через байдужість місцевої влади.

Артист закликав городян Миколаєва і співвітчизників втрутитися в безперспективну ситуацію, в якій опинилося місто. Крутоголов звернув увагу на те, що за останні 20 років в місті не покращився буквально нічого.

Єгор назвав Миколаїв "зоною відчуження" саме по тотальному байдужості влади до ремонту та налагодження інфраструктури міста:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Область все більше і більше стає схожа на зону відчуження, в якій не бачать перспективи ні влада, ні власники обласної адміністрації, ні господарі країни".

Артист пояснив, що жалюгідний стан автошляхів покращився лише на невеликих ділянках центру, а все інше дорожнє полотно просто розбите. Він звернувся до городян не пускати руйнування міста на самоплив і взяти ініціативу в свої руки.

"Головна причина — це відмирання кораблебудівної галузі та закриття заводів. Зрозуміло, що в Україні таке місто далеко не один, але так вже склалося, що він мені рідний. Очевидно одне — часи змінилися і місту потрібно шукати альтернативу кораблебудування, інакше є велика небезпека втратити це колись миле, затишне поселення. Очевидно і те, що міська влада цим займатися не будуть у них вічні розбирання і тяжби між собою за право бути самим головним командиром, а значить, жителям Миколаєва пора усвідомити, що вони надані лише самим собі. Потрібно брати своє життя у свої руки, інакше бути біді", - резюмував артист Дизель Шоу.

Нагадаємо, Марина Поплавська знала про свою смерть: страшна правда про ДТП з "Дизель-шоу". Актори "Дизель Шоу" вперше після загибелі колеги Марини Поплавської відверто розповіли про трагедію..

Як повідомляв Знай. ua, актори Дизель шоу вперше розповіли про загибель Поплавської: вона знала задовго до трагедії. Актори Єгор Крутоголов, Яна Глущенко та Олександр Бережок погодилися на інтерв'ю.

Знай. ua писав, що актори "Дизель шоу" вперше розповіли про смерть Поплавської: було багато таємних знаків. Гумористи отримали важкі травми, переломи та забої.