Популярна українська співачка Оля Полякова порадувала своїх шанувальників новим "старим" знімком, на якому виконавиці всього 16 років. Варто зазначити, що Оля час від часу полюбляє викладати "раритетні" фото.

Так, на фото Поляковій 16 років. Майбутня зірка зображена в обтягуючому сукні та з зібраним в пучок волоссям. Про це стало відомо завдяки новому посту в Instagram зірки.

"16! Ще до винаходу фотошопа. фото Леонід Найдюк!" – повідомила фанам Оля.

У свою чергу фани зазначили, що старша донька співачки дуже схожа на свою зоряну маму на цьому фото. "Красива, старша – мамина копія", "Таке відчуття, що це ваша старша донька", "Відразу можна подумати, що це ваша дочка. Красива", "Боже, Маша просто вилита ви! Треба ж так", – пишуть одні.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Оля Полякова
Оля Полякова

Варто нагадати, що популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Оля Полякова забилася головою і потрапила на лікарняне ліжко. Вона не на жарт налякала фоловерів знімком з крапельницею.

Відповідні фото і відео з'явилися в Instagram зірки. Співачка розповіла, що потрапила в лікарню після відвідування салону краси. Полякова, за її словами, сильно вдарилася об верх машини і тепер відчуває сильний головний біль.

Через травми Полякова потрапила до лікарні. Вона повідомила, що їй навіть поставили крапельницю. Співачка записала відеозвернення до своїх підписників просто з лікарняного ліжка й розповіла всі подробиці пригоди.

Нагадаємо, Олю Полякову терміново госпіталізували з травмою голови.

Як повідомляв Знай.uа Полякова показала, наскільки розпусна: поцілунки з дівчиною і купа еротичних костюмів.

Знай.uа писав, Винник видав "хитяру року": обійшов Барських, Полякову, і Monatik.