Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує у відвертому суцільному купальнику, який підкреслює її підтягнуту фігуру і підкачану попу. У публікації зірки, дві фотографії, на яких вона постала в різних позах. На першому знімку артистка стоїть на колінах на пляжі передом до камери, але не дивиться в неї. Оля витягнулася, опустивши руки. Її волосся розпущене і майорить на вітрі, а на обличчі сонцезахисні окуляри.

На другій фотографії Оля позує на тому ж пляжі і в тому ж купальнику з написом "Майамі", але повернена до камери боком. На цьому фото шанувальники можуть роздивитися пружну попу Полякової. Оля дивиться в камеру крізь чорні окуляри, її волосся так само розпатлане вітром. Вдалині видніється море. Цією публікацією артистка мабуть натякає, що вже повертається з відпочинку додому.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до фотографії Оля Полякова написала: "Ну що #miami, було спонтанно, але чудово! Ви подивилися концерт?". Шанувальники Олі не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Полякової. Користувачі відзначили довгі ноги артистки і її гарний купальник.

"Ефектна красуня", "Обожнюю тебе, Олю", "У мене завжди настрій піднімається, коли дивлюся твої ефіри. Коли сумно - включаю Олю Полякову", "Оля супер", "Королева пляжу", "Ну і де ж целюліт, який багато хто так шукає і ще мають нахабство писати, що він є? Оля, Ви дивовижна красуня", "Відмінно виглядаєте", "Красуня, є на що подивитися", - пишуть в коментарях до фото Полякової.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.