Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому вона на шостому місяці вагітності.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує в яскравому образі. Телеведуча зображена в довгому помаранчевому платті, яке приховало її тоді ще вагітний живіт. Зірка променисто посміхається, її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу. Знімок був зроблений на островах Санторіні в Греції.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко зворушливо привітала шанувальників. "З Різдвом вас, мої дорогі! Бажаю всім вашим родинам благополуччя, взаєморозуміння, здоров'я, міцної любові і подорожей. На цьому фото 6-й місяць вагітності, о. Санторіні. Величезна подяка за фото – @chaltcev". Шанувальники зірки в захваті від її публікації, а ще від того, що на фото вона буквально випромінює щастя.

"Райдужна Регіна", "Навіть у цієї сукні не виходить бути яскравішою, ніж талановита красуня Регіна!", "Дуже красива. З Різдвом!", "Яка краса", "Яка ви промениста", "Оце зима", "З Різдвом! Любові, здоров'я і благополуччя! Бережи вас Господь!", "Яка ви сонячна", "Сукня вогонь", "Так виглядає щастя! Фото викликає посмішку і масу позитивних емоцій! Дай Бог тобі йти по життю з такою посмішкою!", "Яка ви красива! Ви просто світитеся щастям і навіть через екран смартфона заряджаєте своїм позитивом і приємною енергетикою", "Чарівна усмішка", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.