Традиційно після новорічних свят знаменитості пакують валізи і відлітають у теплі краї. Скандальна російська телеведуча і політичний діяч Ксенія Собчак не стала винятком.

Колишній кандидат в президенти Росії опублікувала у своєму Instagram-акаунті провокаційний знімок з Мальдів. На фото Собчак позує в купальнику жовто-блакитного кольору російського бренду bodypoetry.

"Вважаю, що у кожної жінки має бути хоч одне #телкофото в купальнику з відпочинку!!! Але у мене, як завжди, трохи з політичним підтекстом вийшло". підписала знімок Ксенія Собчак

Звичайно ж фотографія спровокувала палкі обговорення і скандали в мережі. Підписники знаменитості провели асоціацію між кольором купальника і прапором України. Всього за дві години знімок зібрав близько 130 тисяч лайків і три тисячі коментарів.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Думки дописників розділилися: деякі пишуть «Слава Україні», а також зазначають, що наша країна її поважає і любить, інші звинувачують зірку в продажності, намагаються спровадити її з Росії і навіть позбавити громадянства.

Нагадаємо, після гучних і активно обговорюваних чуток про розлучення, які мали місце в період новорічних свят, російська телеведуча Ксенія Собчак полетіла відпочивати на Мальдіви.

Через безліч гучних скандальних публікацій у ЗМІ підвищена увага прикута до кожного її поста в соціальних мережах. Проте замість очікуваної конкретики в останній публікації, у користувачів виникло ще більше запитань, оскільки слова знаменитості можна трактувати по-різному. В результаті це породжує ще більшу кількість чуток.

Раніше "Знай.uа" писав про те, що Ксенія Собчак розповіла, як їй вдалося пережити домашнє насильство: "У нас сталася сварка в машині, і він почав мене бити"

Також "Знай.uа" писав, що компанія Samsung подала в суд на відому російську журналістку Ксенію Собчак.