Компанія Samsung подала в суд на відому російську журналістку і колишню кандидатку в президенти РФ Ксенію Собчак. Про це пише 9to5mac.

Вся справа в тому, що вона є обличчям Samsung в РФ і за контрактом зобов'язана використовувати лише Samsung, але її не раз публічно викривали за використанням IPhone.

Сума позову близько $1.6 млн.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що Собчак зробила все можливе, щоб на ТБ-шоу, яке викрило її, прикрити свій IPhone, використовуючи листок паперу, але у неї це не вийшло.

Це не єдиний раз, коли Собчак була помічена з iPhone.

Нагадаємо, нове фото Ксенії Собчак в Instagram не залишило сумнівів для її фанатів, що вона зраджує чоловікові. А це при тому, що публікація більше носила рекламний характер.

Багато фоловерів Ксенії Собчак не приховували свого розчарування, коли вона вирішила вийти заміж за артиста Максима Віторгана. Вони до цих пір переконані, що він невідповідна партія для яскравої і багатої світської левиці. І останнім часом шанувальники переконуються в тому, що сімейній парі Віторган-Собчак незабаром доведеться розлучитися.

Максим розкритикував Ксенію за спільний знімок з Максимом Ликсутовим, який очолює московський департамент транспорту.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Також раніше ми писали, що буквально нещодавно спливла новина про другу вагітність скандальної російської телеведучої і журналістки Ксенії Собчак.

Проте фанати помітили, що через другу вагітність Ксенія веде себе досить дивно - вона вбирається в моторошні костюми, вживає алкоголь, впадає в депресію і навіть виявляє любовні пристрасті.

Чергове фото телеведучої знову здивувало і не на жарт розлютило пеідписників шокуючим несмаком, за що її одразу висміяли.

Як стало відомо з повідомлення Собчак в соцмережі, напередодні вона відірвалася на вечірці і поділилася знімком з фанатами, які прийшли в подив, вирішивши, що Ксенія остаточно з'їхала з котушок".

Нагадаємо, вагітна Собчак оскандалилася безглуздим фото, фанати запідозрили недобре.

Як раніше повідомляв Знай.uа, наречена Собчак запалює з одеським кримінальним авторитетом.

Знай.uа писав, що Ксенія Собчак стане мамою вдруге.