Популярна російська журналістка і опозиційна політик, колишня кандидатка в президенти РФ Ксенія Собчак стане мамою вдруге. Про це повідомили офіційні представники Собчак, передає SUPER.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Напередодні запуску телешоу "Собчак сльозам не вірить", де Ксенія особисто буде вибирати собі помічника в ефірі телеканалу "Муз-ТВ", джерела на знімальному майданчику проекту повідомили нашому виданню, що до роботи в шоу Собчак приступає, будучи в положенні, яке стало помітним для оточуючих.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

"Так, це правда. Ксенія чекає народження другої дитини. Зараз ранній термін вагітності. Від інших коментарів ми утримаємося", — прокоментував інформацію представник Собчак, додавши, що зараз вони напружено шукають нових людей в команду Ксенії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Раніше ми повідомляли, що російська телеведуча, кандидат в президенти РФ на минулих виборах Ксенія Собчак вирішила в черговий раз здивувати публіку.

На цей раз вона знайшла архівний знімок, на якому зображена в досить пікантній позі і відвертому вбранні. І хоча для неї такі" експерименти" не рідкість, але фанати спантеличені.

Користувачі розділилися в думках: хтось відкрито критикує її за таку поведінку, яке, на їх думку, негідна людини, яка пов'язала себе з політикою.

Також раніше ми писали, що днями телеведуча Ксенія Собчак опублікувала фотографію в дуже романтичному, на перший погляд, образі. Однак шанувальники помітили одну деталь на фото світської левиці в Instagram, яка викликала у них обурення, злість і розчарування.

36-річна телеведуча зазвичай в одязі віддає перевагу класичному і більш жіночному стилю. Новий образ Ксенії ідеально підходить для літнього романтичного вечора з коханим чоловіком.

Нагадаємо, Собчак готується "скинути Путіна", вже стала в потрібну позу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Собчак вийшла в світ без білизни.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, відома російська телеведуча й політик Ксенія Собчак записала дуже дивне відео і виклала його в мережу. Ксенія їхала в автомобілі рано вранці з мовою, що заплітається, по центру російської столиці.