Знаменитий американський актор Джим Керрі пережив депресію. У 2015 році його дівчина, актриса Катріона Уайт, наклала на себе руки. Він майже 2 роки не з'являвся на публіці і практично не покидав домівку. Однак нещодавно Джим Керрі показав світу своє нове кохання.

Він з'явився на премії "Золотий глобус" разом із 34-річною актрисою Джинджер Гонзага. На церемонії Джим і його нова дівчина виглядали дуже щасливими. Актор постійно обіймав жінку за талію, посміхався і щось нашіптував їй на вушко. Західні журналісти пишуть, що стосунки Джима Керрі з акторкою тривають вже декілька місяців.

У листопаді 2018 року сам Джим Керрі натякав, що його серце розтануло від поглядів чарівною красуні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто зазначити, що екс-подруга Джима Керрі Катріона Уайт померла після того, як актор її кинув. Родина загиблої винуватила актора у її смерті. Він важко переживав її втрату. Керрі покинув кінематограф і з'являвся на телебаченні тільки в якості ведучого і продюсера проекту "Жартую". До слова, Джим і Джинджер познайомилися на зйомках серіалу "Жартую", де грають закоханих.

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.

Сюжет серіалу розповідає про веселу і життєрадісну зірку дитячого телебачення Джеффа (він же містер Піклз). Так, головний герой може розсмішити практично будь-яку людину і завжди готовий дати слушну пораду. Але казка не може тривати вічно, і поки Джефф знаходиться на піку популярності, його подружжя починає тріщати по швах, а сімейне життя і зовсім летить під укіс.

Як повідомляв портал "Знай.uа", до прем'єри серіалу "Жартую" Джим Керрі два роки не з'являвся на телеекранах у нових ролях.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джим Керрі створив альтернативну обкладинку Time, на якій зображена дитина, яка плаче, і президент Сполучених Штатів Дональд Трамп.