Чоловік популярної української співачки Ані Лорак прилетів в Майамі, де раніше вона була помічена з Сергієм Лазарєвим. Передає Clutch.

Нещодавно Ані Лорак привітала шанувальників з Різдво, опублікувавши фото з своїх американських канікул в Майамі. На знімку співачку ніжно обіймає Сергій Лазарєв. Під фото Лорак в черговий раз написала про теплу дружбу з артистом, але підписники вирішили, що у них зав'язався роман.

Фани впевнені, що Лазарєв підходить улюбленій співачці набагато більше, ніж її невірний чоловік Мурат. Він теж викликав справжній фурор в мережі, опублікувавши фото з дочкою Сонею з Майамі. Підписники вирішили, що Мурат приїхав приїхав "відбивати" дружину у російського артиста.

"Я б просто хотіла побачити це своїми очима. Будуть боротися за серце Ані", "У них з Лазарєвим завжди була ідилія у стосунках, а Мурат тільки боляче їй робив. Так що я за першого", "Возз'єднання сім'ї, ура! Може, вдасться налагодити стосунки" – розмірковують в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомляв, скандальна українська співачка Ані Лорак поділилася гарячим фото з відпочинку, яке відразу ж наштовхнуло шанувальників на думки про її роман з відомим росіянином.

Про це пише Рoliteka.

Відповідне фото Лорак опублікувала у своєму Instagram.

Знімок зроблено в Майамі, де зараз і відпочиває Ані Лорак. На фото співачка позує на балконі в короткій пляжної туніці з прикрасами.

"Мій зимовий ранок", – коротко підписала знімок Ані Лорак.

Незважаючи на те, що на фото співачка зображена сама, її шанувальники відразу припустили, що вона відпочиває в компанії Сергія Лазарєва і саме він був автором цього знімка.

Нагадаємо, українські зірки показали, де проводять зимові канікули.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лорак швидко знайшла заміну чоловіку-зраднику, шанувальники давно підозрювали.

Також Знай.ua писав, Ані Лорак "випадково" зустріла Подкопаєву в Майамі.