Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нове фото, на якому вона позує під час вагітності.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує на премії журналу GQ, яку вела разом з Антоном Лаврентьєвим. Для церемонії телезірка вибрала темне довге плаття цікавої текстури з пікантним вирізом на нозі. Її волосся зібране в елегантну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Регіна розповідає про те, як проходила її вагітність. Днями телеведуча почала свій так званий "вагітний марафон". Викладаючи все нові фото Тодоренко розповідає шанувальникам, як проходила її вагітність і як вона справлялася з цим. Так, на новому фото, яке показала Регіна, вона на другому місяці.

"Все той же 2-ой місяць. На премії журналу GQ, яку вели разом з Антоном Лаврентьєвим, у мене набрякли ноги і стали дуже великого розміру. Саме за цими ногами дуже здогадливі зрозуміли, що я вагітна, інші ж писали: «О боже, подивіться які в неї товсті ноги!». До речі, під час зйомок мені потрібно було взути чоботи, але мої набряклі ноги ніяк не хотіли в них поміститися: і якщо права ще змилувався наді мною, то ліва нога раптово стала 40 розміру замість 38,5. І тут я згадала старий бабусин спосіб, і обмотала ноги целофановими пакетами. Сталося диво! Я влізла в ці злощасні чоботи, і ми продовжили зйомку. Згодом я часто користувалася цим лайфхаком. І, до речі, раніше у мене взагалі не було проблем з набряклістю. Навіть при перельотах, навіть при зміні кліматичної зони, а ви знаєте, я досить політала. Набряки мене не налякали, я продовжувала пити по 2-2,5 л води і займалася йогою. #БеременныйМарафон", - розповіла зірка.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники зірки в захваті від її публікації, а ще від того, що на фото вона буквально випромінює щастя. Фолловери вже чекають нових публікацій від Регіни.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.