Виявляється, що Порошенко, Тимошенко, Кличко та інші політики дивляться фільм "Слуга народу", але інкогніто. Відео, зафільмоване скритою камерою Кварталу 95 оприлюднили в мережі.

Студія "Квартал 95" опублікувала пародійне відео про те як головні політичні діячі України таємно пробираються в кінотеатр, щоб подивитись фільм Володимира Зеленського "Слуга народу".

Відео опубліковано 10 січня на офіційному YouTube-каналі під назвою "Як Порошенко і Тимошенко інкогніто дивилися фільм Слуга Народу".

У цей випуск увійшли найкращі жарти "кварталівців" про українських політиків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кріт того, у свіжому випуску є гумористичні номери про НАБУ і "Легалізація кексів Рошен за голландським рецептом".

У коментарях користувачі активно підтримали артистів . Однак, знайшлись і такі, котрі обурилися через те, що частина відео зроблена з архівних випусків. Та все ж, тих, хто був у захваті від нового відео "Кварталу 95" – більшість.

Популярний український комік і шоумен Володимир Зеленський не так давно оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України, однак при цьому у нього немає передвиборної програми. Щоб усунути цей недолік, комік попросив українців самим написати пункти його майбутньої програми.

Українцям припала до душі ідея і лише за добу під роликом Зеленського зібралося понад 700 коментарів.

Нагадаємо, українці запропонували Зеленському пункти президентської кампанії: смертна кара, ядерна зброя і війна

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський став політичною зіркою за кордоном, його називають новим Саркозі.

Також Знай.ua писав, Зеленському загрожує небезпека на посаді президента.