Новий гумористичний номер, з глибоким змістом, від студії "Квартал 95", в якому взяв участь популярний український співак Монатік і Володимир Зеленський викликав у мережі справжню бурю з емоцій.

Відеозапис з новим номером опублікували на офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

Відео підписали так: "Як MONATIK проходив кастинг на Танці з Зірками". Також номер можна подивитися на Youtube-каналі студії.

Головні виконавці ролей – Володимир Зеленський, Степан Казанін і Олена Кравець, за сюжетом, представленому "95 Кварталом" – вони постали в ролі суддів шоу "Танці з зірками", яким необхідно поставити оцінки за виступ українському співакові MONATIK.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За задумом номери Володимир Зеленський виконав роль Миколи Тищенка, який опинився на лаві тренерів, хоча в шоу "Танці з зірками", той виступав, як учасник, а не як суддя. Також серед суддів опинилася Леся Нікітюк, яку довелося зіграти Олені Кравець. А Степан Казанін зіграв ведучого "Світ навиворіт" Дмитра Комарова. Вийшло у них досить непогано і у властивій для "Квартал 95" манері.

За підсумками номери виступ співака "судді" оцінили так:

"Я от взагалі в шоці від свого біцепса, а ось танець, повна фігня", — підсумував Володимир Зеленський.

"Дідько зна шо. Цей танець мені нагадав мого дядька Толю з хмельницького ринку. Ти ось теж крутишся, як можеш", — Олена Кравець.

"А мені сподобалося, що повна фігня сказали не про мої танці", — Степан Казанін.

Варто нагадати, що Зеленський, який у новорічному телеефірі заявив про висунення своєї кандидатури на пост президента України, виношував цю ідею давно і старанно готувався до такого кроку. І свою партію "Слуга народу" шоумен зареєстрував рік тому не просто так.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що студія "Квартал 95" у новорічну ніч показала пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка до країни з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" в честь Нового року.

Нагадаємо, Зеленський терміново покинув Україну: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа ЦВК зареєструвала вже 5 кандидатів у президенти, а Зеленського досі немає.

Знай.uа писав, Порошенко вніс у декларацію ще півмільярда: це просто подарунок.