Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії.

Так, на знімку, який з'явився в записі зірки, вона позує на вечірній прогулянці. Геолокації на фото немає, але раніше Лорак викладала фотографії з Майамі, так що швидше за все вона там. Але шанувальники також припускають, що співачка може бути вже в Лас-Вегасі, так як з цього міста публікує фотографії її друг Сергій Лазарєв.

Для виходу на прогулянку Ані Лорак одягла чорні штани з зеленими смужками по боках і сірий топ, поверх якого накинула чорний кардиган. На ногах зірки чорні босоніжки на танкетці, а на її плечі висить невелика сумочка. Волосся артистки розпущене і укладене за вуха, а на обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до фотографії Ані Лорак написала загадкову фразу, якою заінтригувала прихильників: "Все буде так, як має бути! #positivethoughtsonly #love#peace". Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього фото і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями гарного відпочинку, але є і ті, кому її фото не сподобалося. Багато також зазначили в коментарях, що Лорак захопилася збереженням молодості і тепер виглядає вже не так, як раніше. Інші ж продовжують полоскати особисте життя артистки і її стосунки з чоловіком-зрадником і російським співаком Сергієм Лазарєвим.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі. Скандальна співачка показала афішу чергового виступу на російському телеканалі.