Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковськи, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковськи стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковськи продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливе фото, на якому позує у відвертій сукні. Схоже, Емілі запросили вийти на подіум показу модного дому Версаче. Так, на знімку Ратаковськи позує у відвертій чорній сукні з мереживними вставками, яка дещо нагадує нічну сорочку. Наряд коротенький і зі спокусливим декольте, до того ж бретельки складаються з золотих ланцюжків.

Емілі крокує по подіуму в чорних човниках з чорними колготками, а через плече у неї чорна сумочка. Волосся моделі зачесане у високий хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж. Вона зухвало дивиться в камеру. У підписі до фотографії Ратаковськи дякує Донателлі Версаче за цей показ і можливість вийти на подіум у цьому відвертому вбранні.

Шанувальники Емілі не пройшли повз і почали засипати дівчину компліментами в коментарях. Багатьом її фото дуже сподобались, деякі вважають, що дівчині варто бути скромніше, а інші говорять, що вона занадто худа і їй варто більше їсти. "Приголомшлива", "Стрьомні колготки, вони з зачіпками", "Так гарно", "Секс бомба!", "Супер", "Дуже добре", "Приголомшливо красива жінка", "Ти мені подобаєшся", "Надихаюча жінка", "Ти прекрасна, моя душа", "Візьми мене під своє крило", "Абсолютна досконалість", - пишуть фоловери в коментарях до фото Ратаковськи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.