Російська співачка Наташа Корольова на свята виїхала до США. Там зіркова родина святкує Старий Новий рік.

З берега океану Королева вирішила привітати всіх зі Старим Новим роком і для початку шокувала фоловерів фотографією своєї 73-річної мами Людмили Поривай в короткому червоному платті і з ялинкою в руках. Далі з'явилося відео з усіма членами сім'ї.

Відповідні фото і відео з'явилися на особистій сторінці в Instagram Корольової.

На відео літня жінка витанцьовує під хіт Світлани Лободи "Суперзірка". Після цього вона одягає на себе костюм Снігуроньки і продовжила вже танцювати під пісню "Літо Кастаньєт" своєї дочки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всі Люди як Люди! А у нас Суперзірка! Матусю, дай Бог тобі здоров'я на довгі роки, щоб дарувати позитив і свято всім нам! З Новим старим роком!", - написала Королева.

Фанати Королевою неоднозначно відреагували на витівки бабусі в міні-сукню.

"яка ганьба бабі Люді! Ну баба яга хохлячая! Їй тільки чебуреки продавати кричати на площі", "Сім'я дебілів, але приємно", «Дурепа стара, життя вдалося, живи і наслаждайсь. Навіщо на всьому на просмотрение", "Стара маразматичка", - пишуть шоковані коментатори.

Раніше повідомлялося, що Наташа Корольова неабияк перебрала спиртного на "Золотому грамофоні" і намагалася "викрити" Кіркорова. Про це повідомляє vistanews.

Під час зйомок "гострого репортажу від Алли Міхеєвої для Вечірнього Урганта" Наташа настирливо намагалася вибити всю правду з Філіпа Кіркорова, перебиваючи головного репортера. На відео видно, що добре підвипивши, співачці хотілося виставити правду напоказ, що вона і спробувала зробити, повторюючи словосполучення "вусаті щекотушки".

Нагадаємо, Наташа Корольова відверто розповіла про страшний період життя. Наташа Корольова розповіла, що з нею стало після кризи.

Як повідомляв Знай. ua, Королева розкрила орієнтацію Кіркорова: допомогли "вусаті щекотушки" Миколаєва. Королева намагалися знищити репутацію Кіркорова.

Знай. ua писав, що п'яна Королева схопила Кіркорова за "вусаті щекотушки": з орієнтацією тепер все ясно. Наташа настирливо намагалася вибити всю правду з Філіпа Кіркорова.