Нещодавно відомий російський співак Влад Топалов засвітився на знімку з моделлю Кірою Арсеніною. У мережі відразу ж заговорили про таємний роман чоловіка Регіни Тодеренко, і його можна зрозуміти: російська світська левиця дійсно виглядає спокусливо. Передає Clutch.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що екс-SMASH!!, а нині – успішний сольний виконавець, російський співак Влад Топалов, позиціонує себе як старанного сім'янина. Його кохана дружина Регіна Тодоренко нещодавно подарувала йому спадкоємця. Але що відбувається тепер? Відома модель і світська левиця Кіра Арсенина опублікувала на своїй сторінці відео ніжних обіймів зі співаком, супроводжуючи коментарем "а колись я запалювала під його пісні". Тепер, схоже, Арсенина запалює з самим Топаловим, ніжно притискався до нього щокою, за спиною у законної дружини, Тодоренко.

Користувачі Мережі миттю кинулися відновлювати справедливість: "а тепер ви пара, так?" "що ти трешся об чужого мужика, простипома?" "а нічого, що він одружений"? Арсеніна жартувала: "так, у нас тепер шведська сім'я, дитину втрьох виховуємо".

Нагадаємо, колишня ведуча "Орла і Решки" і дружина російського співака Влада Топалова Регіна Тодоренко, продовжує розповідати подробиці того, як вона була вагітною. 5 грудня вона народила хлопчика і зізналася, що їй доводилося багато літати під час першого триместру.

Раніше Знай.ua повідомляв, український актор і телеведучий Ярослав Куц став батьком втретє. Напередодні Різдва дружина ведучого Олена народила хлопчика. Радісну новину Ярослав Куц повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також Знай.ua писав, відома українська телеведуча та співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому вона на шостому місяці вагітності.