Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні, нещодавно народила первістка.

Після такої важливої події в житті кожної жінки, Регіна вже встигла багато чого – і неодноразово заселфитись, щоб похвалитись гарним виглядом після пологів, і записатись у спортзал, щоб скинути декілька зайвих кілограмів, які додались "в нагрузку" до немовляти, і вже добитись перших результатів у цьому. Про все це зірка розповідає у своїх постах в Instagram.

Та єдине, чого Тодоренко не зробила досі – не показала шанувальникам свого малюка.

І от нарешті – майже сталось! Українська ведуча Регіна Тодоренко та її чоловік, російський співак Влад Топалов, вперше показали свого новонародженого сина.

Топалов опублікував на своїй сторінці в Instagram сімейне відео з авто, на якому "засвітилася" Регіна та немовля, закутане у ковдру. Чоловік Тодоренко повернув камеру на заднє сидіння авто, де й лежав малюк, якого пара нікому ще не показувала. "Сімейні поїздочки і пісеньки", - коротко підписав ролик новоспечений тато.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А на відео щасливі батьки співають пісню про чудовий світ:

Нагадаємо, 5 грудня Регіна Тодоренко стала мамою. Батько дитини - російський співак Влад Топалов. 25 жовтня пара таємно зіграла весілля.

Нагадаємо також, недавно Регіна Тодоренко опублікувала миле фото, на якому позує вже після пологів і звернулася до шанувальників зі словами вдячності за підтримку та турботу. Також телезірка зізналась, що їй не терпиться поділитись своїм новим досвідом.

Раніше Знай.ua повідомляв, популярна телеведуча Регіна Тодоренко після недавніх пологів вирішила скинути зайві кілограми і вже показує перші успіхи.

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко на 9 місяці вагітності вийшла заміж за співака Влада Топалова.