У російскому аеропорту "Шереметьєво", де популярна співачка Світлана Лобода влаштувала скандал, прокоментували інцидент.

Артиска не схотіла чекати свій електрокар, тому їй довелося йти пішки до VIP-залу "Шереметьєво".

Цю інформацію передає Газета.ru з посиланням на прес-службу аеропорту.

Співробітники розповіли, що VIP-електрокар з іншими пасажирами вирушив до кабін прикордонного контролю в 19.10.24 за московським часом. У цей час Лобода очікувала няню своєї маленької дочки, тому її попросили декілька хвилин зачекати задля комортного переміщення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Проте "о 19.10.42 пасажирка Світлана Лобода відмовилася від очікування електромобіля і пішки в супроводі агента попрямувала до кабін паспортного контролю", - зазначили співробітники "Шереметьєво".

Нагадаємо, що українська співачка Світлана Лобода обурена низькою якістю послуг в аеропорту Російської Федерації.

Зірка вперше прокоментувала, після оприлюднення в мережі відеоролика, де обурюється поганою роботою співробітників віп-залу "Шереметьєво", інцидент. Подробицями співачка поділилася в інтерв'ю для видання SUPER.

"У мене нульова толерантність до непрофесіоналізму. Якщо людина приходить до мене на концерт і купує квиток, я повинна відпрацювати на 200%, щоб виправдати надану мені довіру. Якщо я оплачую дорогі послуги віп-терміналу тільки, щоб встигнути на перший генеральний прогін шоу, прем'єра якого в кінці тижня відбудеться в "Крокус сіті хол", я очікую від співробітників аеропорту якісного виконання своїх посадових обов'язків", - заявила Лобода.

Раніше портал писав, що умови VIP-залу аеропорту Шереметьєво виявилися недостатньо "королівськими" для української співачки Світлани Лободи, яка зараз активно гастролює в Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода відвезла дітей подалі з Росії.