17 січня відома Суперблондинка, українська співачка Оля Полякова святкує ювілей. Співачці виповнюється 35 років.

В честь дня народження артистки пропонуємо вам кілька цікавих фактів про неї.

Діапазон 3 октави

Не всі знають, що за плечима Полякової консерваторське минуле. Розвесела виконавиця хіта "Шльопки" має диплом оперної співачки. Артистка також закінчила Київський національний університет культури і мистецтв по класу естрадного вокалу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

найдовші ноги України

Полякова крім унікального голосу є володаркою найдовших ніг України. При зрості 180 см довжина ніг співачки становить 127 см. І це дійсно привід для гордості.

Сама гастролююча артистка

Оля Полякова є однією з найбільш працьовитих артисток українського шоу-бізнесу. За свої труди вона неодноразово отримувала різні премії і нагороди.

Представила шоу світового масштабу "Королева Ночі"

У жовтні 2018 року співачка представила у столичному Палаці спорту феєричне шоу "Королева ночі". Виконавиця презентувала нову програму, створену з застосуванням високих технологій і новітніми режисерськими рішеннями. Загальна вага сценічних конструкцій становила 245 тонн. А сама Полякова змінила за вечір кілька яскравих образів.

Успішний капітан команд у програмі "Ліга сміху"

Оля Полякова володіє відмінним почуттям гумору. Співачка була в складі тренерів четвертого сезону шоу "Ліги сміху" на каналі "1+1", де показала себе як гідного суперника на право перемоги змагаючись з успішними коміками і провідними і отримала звання "тренер-чемпіон-2018".

Найкрасивіша жінка 2018 року в Україні

Суперблондинка стала найкрасивішою жінкою року, перемігши в голосуванні таблоїду "Viva!" - "Viva! Найкрасивіші-2018".

Нагадаємо, Полякова змусила доньку схуднути через коментарів у соцмережах: фото до і після.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні: схожа на Барбі.

Знай.uа писав, дочка Олі Полякової відправила в Росію обіцяний Путіним рай: діти завжди кажуть правду.