Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом повідомити шанувальникам, що вже повернулася з відпочинку на Мальдівах. Для цього повністю гола Волочкова сфотографувалася в снігу. При цьому вона прикрила груди банним віником, а ось "низ" не прикрила нічим. До того ж, собі на голову Анастасія поклала жменю снігу. У підписі до фотографії скандальна балерина розповіла, як любить повертатися додому.

"На Мальдівах занурилась в Індійський океан і отримала повну гармонію, але, повернувшись додому, одразу ж поринула в цей білий пухнастий сніг. Як же я люблю Мальдіви, але як же я люблю бути вдома. Як вам моя шапочка?", - написала артистка. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її повернення.

"Відчайдушна", "А навіщо?", "В г*вно не пробували зануритися?", "А донька присутня в житті балерини чи як?", "Ви всерйоз вважаєте, що Ваші фото «розбурхують» людей?", "Ну п*здець! Припливли. Тільки начебто нормальні фотки стала виставляти. Тверезі начебто, в одязі. І ось знову білку піймала", "Ні, ну людину, здатну голою попою в сніг, неможливо не поважати!", "У нашої дурепи ні розуму, ні фігури", - пишуть в коментарях до фото Волочкової.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.