Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з сім'єю, вибравши для цього райський острів Самуй. Так, артистка показала трепетне фото з доньками, примірявши на себе національні костюми і головні убори в честь дня народження Ольги, яке було 17 січня.

"Паті is реді)))", - пожартувала Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Індійський кокошник))))", "Королева скрізь знайде собі корону)))", "Які гарні!!! 😍😍😍", "Дівчатка чудові😘😘😘😘", "Вау ви шикарні! Кльовий Прикид!".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.