59-річний радянський актор Андрій Харитонов, відомий завдяки фільмам "Овод", "Таємниця чорних дроздів", "Людина-неведимка", бореться зі смертельним захворюванням. Про це написала його близька подруга Тетяна Стрельбицкая на своїй сторінці в Facebook. Передає Clutch.

"Гнітюче виглядає доля Андрія Харитонова, що створював славу національного масштабу кінематографу і театру! Приходить час і артиста беруть приступом забуття, хвороба — онкологія і самотнє згасання", - написала Тетяна.

Перші чутки про можливе захворювання актора з'явилися ще в минулому році, тоді ЗМІ активно писали про госпіталізацію Харитонова через онкологію. Кажуть, що навесні актора прооперували, але перемогти страшну хворобу не вдалося.

Тетяна Стрельбицька пише, що зараз легенда радянського кіно знаходиться в дуже важких життєвих обставинах, а його друзі активно збирають гроші на лікування.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Його зжирає хвороба, і він не потрібен нікому з тих, хто створив на його таланті і праці власне благополуччя" — зробила висновок Стрельбицька.

Як відомо, в 80-ті роки Андрій Харитонов був одним з найпопулярніших акторів і навіть заслужив титут секс-символу. Однак після того, як його кар'єра почала йти на спад, Харитонов не зміг впоратися з згасаючою популярністю і сильно запив.

Нагадаємо, у середу, 16 січня, стало відомо про смерть зірки радянської естради, пісні якого “зачіпали за живе” мільйонів людей.

Раніше Знай.ua повідомляв, український співак Віктор Павлік, син якого вже близько чотирьох місяців бореться з саркомою хребців, звернувся до шанувальників із несподіваним повідомленням. Артист повідомив, що зараз стан 19-річного сина Павла, якому була проведена операція в інституті нейрохірургії, вже набагато кращий.

Також Знай.ua писав, у США померла знаменита американська актриса Вірна Блум, зірка таких фільмів, як "Звіринець" і "Холодним поглядом". Вірна знімалася у фільмах з легендарним Френком Сінатрою, співпрацювала з Мартіном Скорсезе і Клінтом Іствудом.