Ліки від раку не дають 100% гарантії вилікування. І лікарі, на жаль, не так багато знають про хвороби 21 століття. Однак на ранніх стадіях лікування успішно, головне вчасно почати боротьбу.

Високий ризик зіткнутися з раком яєчників у жінок від 50 до 60 років, проте мутація гена, що викликає рак, може передаватися у спадок. Як таких аналізів раку яєчників не існує, але хворобу можна діагностувати за допомогою УЗД або КТ малого тазу і аналізу крові.

У раку яєчників є 4 стадії:

На 1 стадії рак починає вражати один або обидва яєчника.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На 2 стадії - малий таз.

На 3 - черевну порожнину.

На 4 - метастазує в інші органи.

Симптоми, які не можна ігнорувати:

Здуття, яке триває протягом 2 і більше тижнів. Потрібно бігти до лікаря.

Біль в області тазу і живота. Якщо менструація пройшла, а хворобливі відчуття тривають – це може бути першим дзвіночком хвороби.

Апетит – порушення апетиту може свідчити про розлад шлунково-кишкового тракту, але і проблемою з яєчниками.

Часте сечовипускання при тій же кількості споживаної рідини, що і раніше – може бути симптомом раку яєчників або інфекції сечового міхура.

Нагадаємо, вчені розповіли, як вино впливає на фігуру: дівчатам на замітку. Помірне вживання вина, незважаючи на велику кількість калорій, позитивно впливає на жіночу фігуру.

Як повідомляв Знай. ua, вчені визначили самі низькокалорійні продукти: худнемо смачно і корисно. Більшість людей спочатку набирає зайву вагу, а потім починають про це думати.

Знай. ua писав, що обов'язково вкажіть 3 головних питання, коли лікар призначає лікування: на кону не тільки здоров'я, але і життя. Ці три питання обов'язково потрібно задати лікаря.