Головний ініціатор конфлікту - старша по під'їзду московської багатоповерхівки. Росіянка вірить, що рак заразний, а лікування онкології блокують прибульці з космосу. Відтак, за її версією, жити поруч з квартирою, котру знімає для онкохворих благодійний фонд, небезпечно. Жінка зібрала підписи усіх сусідів і організувала цькування. Одна сім’я вже покинула помешкання.

Квартиру для сімей, котрі приїжджають до Москви на лікування, в будинку орендує благодійний фонд "Подаруй життя". Пенсіонерка переконана, що рак передається повітряно-крапельним шляхом, а різні види раку, які привозять діти з усієї Росії, змішуються. До всього іншого приміщення, в якому живуть хворі діти, не дезінфікується.

На вигнанні все не закінчилось, петицію проти ракового диспансеру у багатоповерхівці жінка направила в Росспоживнагляд.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До пенсіонерки додзвонилися пранкери Лексус (Олексій Столяров) і Вован (Володимир Кузнєцов). Жінка розповіла, що рак заразний, вона дізналася про це з телепередач. За її словами, дія ліків від онкології наЗемлі "блокується прибульцями з космосу", і інопланетяни давно працюють над тим, щоб "захопити Землю".

І що неймовірно бентежить, ненаукове ставлення жінки до захворювання деякі сусіди поділяють.

Нагадаємо, Путіну показали "надсучасного робота".

Як повідомляв Знай.uа учені вирішили "перекроїти" кордон космосу: навіщо і кому це вигідно.

Знай.uа писав, "Чорна п'ятниця" вдалася: Amazon похвалилася черговим рекордом.