Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в купальнику.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в білому купальнику-бікіні. Артистка стоїть на пляжі біля самої води спиною до камери, демонструючи пружну попу. Волосся зірки розпущене і розвівається на вітрі, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фотографії Настя Каменських залишила хештег #попакакуким, а геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на мексиканському курорті Канкун, де відпочиває зірка.

Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна, а деякі написали, що купальник у неї невдалий.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Краще, ніж у Кім", "Завжди знав, що у Насті ніжки і попка", "Бездоганний фотошоп. А попа дуже товста!", "Шикарна", "Зовсім як у Кім не така", "Дуже ефектно і зі смаком", "Ну і попа, ще худнути і худнути", "Настя, ти супер", "Дівчина без комплексів, я б так не змогла", "От Вам і черговий шедевр. Дійсно творчість не має меж", "Настя, я захоплююся вашою попою", "Красуня", "Настя, ти вогонь. Ти приклад жіночої краси. Людина, яка, не дивлячись на критику, дуже класно виглядає", "Солодкий горішок", "Красива", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Насті Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.