Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже сміливому образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографії, на яких позує під час занурення в ополонку на Водохреща. Віталій зображений в процесі, видно, що йому холодно, але він намагається цього не показувати. Хоча на другому фото він вже мило посміхається, з-за чого шанувальники жартують, що він пірнав в ополонку з підігрівом. Для священного таїнства артист надів сині шорти.

У підписі до фотографії Віталій Козловський написав: "Не змінюючи традиції, долаючи лінь і страх, поринаю в холодну воду. З Водохрещам!". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака. Фанати вітають його зі святом і діляться історіями про свої занурення в ополонку, деякі засипають Віталіка компліментами за його сміливість.

"Сміливо, молодчинка!", "І такий посміхається, ніби там 18-20 градусів не менше", "Не холодно?", "Дочекалися фото. З Хрещенням! Міцного здоров'я! Молодець!", "Який ніжний", "Красунчик. Ну все, святий тепер", "Молодець", "Віталік, не заскрипів?", "Захоплююся! Не знаю, коли сама наважуся зануритися", "Зі святом! Віталік молодець!", "Зі святом! Чудова і корисна традиція. Молодець", "Дуже холодно", "Я теж сьогодні пірнав. Мені вода холодніша, ніж зазвичай здалася. П'ятий рік ходжу. І в цей раз таке", "З твоїх емоцій, таке відчуття, що тобі воду підігріли", "Судячи з емоцій на обличчі – дуже сподобалося", "Холодно дивитися на фото", "Судячи по усмішці, ополонка з підігрівом", - пишуть в коментарях до фото Козловського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

аніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.