Популярний російський репер Тіматі поділився з шанувальниками деталями свого відпочинку на островах. Передає Clutch.

Тіматі відправився на відпочинок з 4-річною донькою Алісою. Своїми враженнями репер поділився в Instagram:

"Перестав зависати в телефоні і в соцмережах. Перестав думати про роботу. Перестав рахувати дні. Перестав думати про те, у що одягнутися і куди йти ввечері, ходжу як бомж скрізь босоніж. Перестав голитися, використовувати гелі для душу, дезодорант, парфуми ітд. Перестав озиратися в натовпі, тк ніхто мене тут не знає і справи до мене особливо немає. Перестав витрачати більше, ніж мені реально треба, що б просто поїсти. Перестав погано спати…. Бути дикуном зає*ись, напевно це одна з небагатьох реальних формул перезавантаження. До речі кинути все і піти в такий тривалий "дауншифт" думка ніколи не відвідувала. Це для слабаків. Ми ж себе ще покажемо". — пише Тіматі.

Фанати дуже бурхливо відреагували на заяву Тимура про те, що він перестав користуватися засобами гігієни:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

"Бідна Настя — це я про митися і дезодоранти", "ось про гелі для душу і дезодорант ти даремно, звичайно", "ну переставати користуватися гелем для душу — це вже перебір", "відмова від гелю для душу насторожує..", "Тіма, походу депресуха у тебе жорстка, але ти впораєшся з нею, потрібен лише час".

Раніше повідомлялося, що відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує майже голою.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетової, вона позує в роздільному білому купальнику-бікіні, стоячи на пляжі. Модель не дивиться в камеру і сфотографована вона не в повний зріст. Дівчина як би прикриває живіт руками і випинає груди.

Нагадаємо, невеста Тіматі затьмарила мережу фото в купальнику.

Раніше Знай.ua повідомляв, наречена Тіматі показала, як виглядає насправді.

Також Знай.ua писав, наречена Тіматі скопіювала Моніку Беллуччі.