Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, на якій позує в приголомшливому образі.

На чорно-білій фотографії, яка з'явилася в профілі артиста, він постав на огляд публіки в сірих брюках і білій футболці зі своїм фірмовим логотипом. Поверх цього артист накинув стильно чорне пальто з безліччю замків-блискавок. Волосся Винника зачесане назад, однією рукою він як би заправляє пасмо за вухо, а другу поклав в передню кишеню штанів. Співак весело посміхається і дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Олег Винник розповів про важливість усмішки у житті кожної людини. "Своєю посмішкою ти можеш прикрасити чийсь день і навіть чиєсь життя", - коротко, але лаконічно написав артист. Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. Особливу увагу фолловери звернули на посмішку самого Винника, їй дісталося найбільше приємних слів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Розумничка, ось так і повинні виглядати популярні люди – стрункий, красивий", "У вас дуже позитивна посмішка, дякую за неї", "Вже прикрасив моє життя", "Дуже привабливий чоловік", "Прикрасив мій день", "Красунчик", "Красивий чоловік", "Люблю слухати Ваші пісні", "Точно, я теж посміхаюся, з позитивними людьми завжди комфортно і добре. У Вас приємна посмішка", "Як же ви прекрасні, милий Олег! Своєю посмішкою ви радуєте всіх жінок України! Спасибі вам велике за вашу творчість!", "Вам дуже до лиця успіх! На обличчі, красивий друк титанічної праці! Чоловік-емоція! Наш співак! Наш талант! Одним словом, наш!", "Вам так личить цей піджак, дуже статно виглядаєте", - пишуть захоплені шанувальники Олега Винника.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.