Російський шоу-біз продовжує рясніти чутками про розлучення зіркової пари Ксенії Собчак та Максима Віторгана через коханця, з яким телеведуча нібито зраджує чоловіка вже більше року.

Так днями стало відомо, що відомий російський актор Максим Віторган побився з режисером Костянтином Богомоловим, якого звинувачували в тому, що він зруйнував шлюб Собчак.

Про це повідомили в Telegram-каналі Mash.

Джерело розкрило подробиці скандалу: Максим Віторган і Костянтин Богомолов зустрілися в закладі "Гранд Кавоманія" і завели розмову про мистецтво.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляють очевидці, бесіда швидко нагрілася до стадії "пішли вийдемо". Чоловіки вийшли на вулицю, а через декілька хвилин режисер Богомолов повернувся з розбитим носом і в супроводі охорони.

"Поліцію викликати не стали – Віторган, напевно, переконливо довів перевагу системи Станіславського перед методом Тарковського", - іронізують у повідомленні.

Нагадаємо, після гучних і активно обговорюваних чуток про розлучення, які мали місце в період новорічних свят, російська телеведуча Ксенія Собчак полетіла відпочивати на Мальдіви.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Через безліч гучних скандальних публікацій у ЗМІ підвищена увага прикута до кожного її посту в соціальних мережах. Проте замість очікуваної конкретики в останній публікації, у користувачів виникло ще більше запитань, оскільки слова знаменитості можна трактувати по-різному. В результаті це породжує ще більшу кількість чуток.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відоме подружжя Ксенія Собчак і Максим Віторган, чутки про розлучення яких з'явилися в середині грудня, здається, зуміли зберегти сім'ю.

Так, незважаючи на злі язики, закохані насолоджуються товариством одне одного під час відпустки на Мальдівах.

На подив багатьох юзерів, які вважали, що Ксенія поїхала відпочивати з вірогідним коханцем Костянтином Богомоловим, виявилося, що зараз знаменитість проводить час зі своїм чоловіком. На сторінці в Instagram Віторган запостив романтичне фото, де ніжно обіймаючи дружину, позує лежачи на піску на пляжі.

Також Знай.ua писав про те, що у квартиру відомого московського стиліста і близького друга Ксенії Собчак Едгара Мушулова завітали з перевіркою поліцейські.