Елена-Крістіна Лебідь, українська телеведуча, яка нещодавно показала свій перший робочий день після виписки з лікарні, вирішила порадувати шанувальників новими фото. Ведуча також поділилася тим, як про неї піклується її коханий, Павло Розенко, 48-річний віце-прем'єр України.

Наряд "закадри чиновника": найкраще з гардеробу Олені-Крістіни Лебідь, нової коханої скандального Павла Розенка

"Коли Принц везе на роботу аки ПрЫнцессу – як хрустальну вазу", – розмістила підпис під фото: Олена-Крістіна.

"Ви дуже красива", "А як же інакше, ви така тендітна,що ось навіть поламалася трохи,тепер хай на руках носить!","Ви позитивні обидва", "Шикарне фото, прям посміхнувся. Гарного вам дня і мега крутого настрою", "Выздоравливайте! Принцу і Принцесі доброго дня", – коментують публікації провідною її шанувальники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дуже боляче: екс-дружина Розенка ввічливо обірвала тішу після розлучення, почервонів увесь Кабмін

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олена-Крістіна Лебідь потрапила в лікарню. Про це вона сама повідомила на сторінці в Інстаграм, розмістивши фото з лікарняного ліжка. Виявляється, у телеведучої проблеми з ногою, тому їй довелося перенести операцію.

Нагадаємо, наречена Розенко показала, як розважається з депутатом: фото.

Стало відомо, що популярна телеведуча Олена-Крістіна Лебідь провела відпустку у Львові зі своїм нареченим і віце-прем'єром України Павлом Розенком. Пізніше вона поділилася з шанувальниками, які її улюблені місця у Львові.

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Розенко налякала українців зовнішнім виглядом: "Бухенвальдський здоровань".

Українці неоднозначно відреагували на ситуацію, в яку потрапила наречена українського віце-прем'єра Павла Розенко. Як раніше стало відомо, українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, яка здобула популярність завдяки участі в програмі "Аферисти в мережах", поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям.

Також "Знай.uа" писав, що між Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою тільки “Секс і нічого особистого”: зірки відвідали допрем’сходах показ української комедії.