Вдова Миколи Караченцова роздала особисті речі великого актора друзям і лікарям. Людмила Поргіна розповіла одному з російських ЗМІ, що залишила собі тільки улюблений спортивний костюм і майку чоловіка.

"Навіть лікарі просили на пам'ять речі великого артиста! Ми люди добрі, тому все роздали. Доктора стільки зробили, щоб продовжити життя Миколки. Для мене головне не одяг, а пам'ять про чоловіка", - сказала Людмила.

Микола Караченцов
Микола Караченцов

У той же час, іншому російському ЗМІ Поргіна розповіла, що залишила собі улюблену шубу чоловіка, а всі інші речі хоче віддати в церкву. Вона поділилася тим, що після смерті актора переїхала на дачу, де компанію їй склали кішка з собакою. Вдова активно займається встановленням пам'ятника Караченцову.

Микола Караченцов з дружиною Людмилою Поргіною
Микола Караченцов з дружиною Людмилою Поргіною

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"У голові відразу виник образ чогось світлого, як Коленькіна душа. Найімовірніше, виготовимо на замовлення хрест з білого каменю. Ще хочеться якимось чином зафіксувати сцену знаменитого мюзиклу "Юнона і Авось", в якій чоловік читав молитву. Можливо, зробимо окремо його постать або нанесемо картинку прямо на монумент. І буде він у нас як під крилом у Бога", - сказала 70-річна артистка.

Микола Караченцев з дружиною
Микола Караченцев з дружиною

Витрати на пам'ятник пообіцяв покрити театр "Ленком", де Караченцов до останнього отримував зарплату, хоча на сцену не виходив.

"Театр пообіцяв, що візьме на себе витрати по встановленню пам'ятника. У всякому випадку допоможе грішми, а частину додамо ми, родина. Адже ціни дуже різні. Я спілкуюся з кількома скульпторами, щоб вони підказали підходящий варіант, який не буде коштувати скажених мільйонів. Хочу, щоб пам'ятник був з білого каменя, а на відкритті співав хор", - поділилася Людмила Поргіна.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

Нагадаємо, у "Ленкомі" відбулася церемонія прощання з народним артистом СРСР, легендою радянського кіно Миколою Караченцовим.

Раніше Знай.ua повідомляв, прощання з легендарним радянським актором Миколою Караченцовим, який більше десяти років боровся з важкими хворобами, відбулося 29 жовтня.

Також Знай.ua писав, заради боротьби з онкологією сім'ї Караченцова довелося розлучитися зі всім майном.