Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати. Так, артистка вирішила показати, як грає в піску з однорічним сином Гектором, виставивши напоказ ідеальні форми в бікіні.

"Коли мама мріяла стати вихователькою в дитячому садку 😂
А ким в дитинстві мріяв стати ти? Ось мені дуже цікаво 🤔", - запитала Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Ви хоч би раз від душі з дитиною пограли б. А не для себе красивої", "Вона не з дитиною грає ,а себе в такій позі рекламує !Як все награно", "Вихователі в дитячому саду далеко не так виглядають 😊 більше схоже, що Ви мріяли на обкладинках журналу блищати.", "Жах. І тут одні позування на камеру. Ноги розставила,а дитина для виду. Фу.".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.