Головний редактор американського Vogue Анна Вінтур вперше висловилася про те, що думає про Меган Маркл. Передає Clutch.

69-річна американська журналістка Анна Вінтур вважається однією з найвпливовіших персон світу моди. З 1988 року вона працює головним редактором легенадрного Vogue в Америці. Її думка про осіб вважається одним з головних орієнтирів у фешн-індустрії.

Нещодавно на YouTube-каналі Vogue запустилася нова рубрика Go Ask Anna. На відео Вінтур розповіла, що думає про весільну сукню Меган Маркл і загалом про те, яке враження складає новоспечена герцогиня.

Анна зізналася, що вважає Меган звичайною каліфорнійською дівчиною, яка займається йогою і багато смс-ить. Однак, главред Vogue вважає, що весільна сукня Меган Маркл була просто приголомшливою. Анна підкреслила, що витонченим чином герцогиня Сассекська донесла свій основний меседж: "Так, я з іншого суспільства, але я тепер з вами".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Вінтур розповіла, що вважає Меган незалежною жінкою, а молодих герцогинь головною підтримкою королівської сім'ї.

Раніше повідомлялося, що Меган Маркл на одному з недавніх заходів проговорилася, що знаходиться зараз на шостому місяці і її пологи пройдуть в кінці квітня або на початку травня.

Як герцогиня Сассекська і її чоловік принц Вільям готуються до появи на світ свого первістка, з'ясував таблоїд The Sun.

Як повідомив виданню інсайдер, герцогиня Меган, турбуючись про здоров'я свого малюка, перейшла на веганський тип харчування. Її підтримує у цій справі і принц Гаррі.

Наголошується, що Меган, яка раніше називала своєю улюбленою стравою запечене курча, навідріз відмовилася від м'яса та інших продуктів тваринного походження.

Багато шанувальників пари обурені, адже вагітна жінка повинна добре харчуватися, а її раціон має бути багатим на білки, жири, вітаміни і інші мікроелементи, необхідні для повноцінного росту плода.

Нагадаємо, стилісти проаналізували найкращі образи Меган Маркл.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меган Маркл показала, як розкішно може виглядати вагітна жінка.

Також Знай.ua писав, розкрито секрети краси Кейт Міддлтон.