Російська телеведуча Ксенія Собчак вперше заговорила про скандальну бійку між її чоловіком і коханцем. Передає Clutch.

У своєму Telegram-каналі "Кровавая барыня" Собчак написала гнівний пост про бійку між Віторганом і Богомоловим. Правда, найбільше її хвилює те, що ЗМІ проявляє до її особистої драми підвищенний інтерес.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

У середу, 23 січня, телеведуча звернулася до представників преси, які так жваво обговорювали її стосунки, що занесли ім'я Собчак в топи пошуковика Яндекс. Ксенія помітила, що користувачів набагато більше цікавлять плітки з життя зірок, ніж театральні прем'єри.

[quote author=""]"Читаю топ яндекса другий день поспіль і

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

В іншому пості Ксенія попросила журналістів, які "останні пару днів так бадьоро і смачно писали про неї, розповісти історію матері трьох дітей, яку посадили під арешт за участь в небажаній організації "Відкрита Росія".

Раніше повідомлялося, що російського театрального режисера Костянтина Богомола днями побив чоловік Ксенії Собчак Максим Віторган.

Як відомо, 21 січня, поруч з одним з московських закладів Віторган напав на Богомолова. Причиною цього стали численні чутки про те, що заміжня Собчак вже рік як крутить роман на стороні. Про наслідки нападу Богомолов розповів у своєму Instagram.

У пості у соцмережі режисер розповів про те, що йому зламали ніс у двох місцях.

Нагадаємо, Ксенія Собчак розповіла, навіщо Петру Порошенко потрібен Томос.

Раніше Знай.uа повідомляв, Собчак зізналась, де опинилася після таємних переговорів у Києві.

Також Знай.uа писав, Собчак матом пояснила візит до Києва.