Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом в своєму стилі похвалитися шанувальникам подарунками до дня народження. Які їй продовжують приходити. У своєму Instagram Волочкова опублікувала фотографію з гостем на ім'я Марк, який, за її словами, привіз їй подарунки з окупованого Криму. На фото можна побачити сонцезахисні окуляри і тапочки з прикрасами у вигляді квітів. Саме цими подарунками Настя так хвалиться.

"Чудовий у мене сьогодні гість. Мій друг Марк Володимирович @markpereverzev з Криму. Привіз мені подарунки від магазинчика "Diamond" в готелі " Ялта-Інтурист @hotel_yalta_intourist. У цьому готелі Марк неодноразово надавав гостинність всій моїй команді і мені під час моїх благодійних концертів з дітьми в Криму. А з чудовою людиною Оленою з команди готелю @elena_angel1988 ми подружилися давно. Це ангел. Спасибі за вашу любов! Спасибі Аліку і за очки, і улюблені тапочки! Скоро повернуся в них на улюблені Мальдіви", - написала Волочкова в підписі до фото. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова самопривіталась із Днем народження черговим шпагатом.