Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала фото в сміливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в коротенькому платті, яке нагадує кольчугу. Артистка стоїть, нахиливши голову і поклавши руки на стегна у місцях розрізів на сукні, вона не дивиться в камеру. Волосся співачки розпущене і зачесане назад, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ані Лорак залишила гарну цитату-пораду і запитала шанувальників про те, як у них справи. "Що всередині, те і ззовні. Випромінюємо і притягуємо найкраще у наше життя. Як ваші справи?", - написала артистка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак компліментами, але є і ті, кому фото не до смаку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Красивий фотошоп", "А оголюється все більше, а розуму все менше", "Дуже красива", "Красива, немає слів", "Ви щасливі в особистому житті? У вас дуже сумний погляд жінки, якій не вистачає уваги та любові, коханого чоловіка. Вибачте, не хочу вас образити", "Ось, прямо нічого зайвого, молодець, струнка!", "Що за кольчуга?", "Ані, підкажіть, будь ласка, як Ви боретеся з депресією?", "Ви краща за всіх", "Просто супер", "Просто красуня", "Було гарне обличчя, а тепер рот як у Рози Сябітової, як нитками до вух прив'язали. Навіщо? Адже все було гармонійно, а голос звичайно шикарний", - пишуть в коментарях до фото Ані Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.