Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям. Вона вже була блондинкою, з короткими стрижками і довгим волоссям, із завивкою, тепер знову стала блондою.

На фотографії, яка з'явилася в записі Дорофєєвої, вона знову з'явилася в образі блондинки з темними корінням. На фото її волосся злегка розпатлане, у вусі кілька сережок, а на обличчі легкий макіяж. Крім волосся, шанувальники помітили, що у Наді змінився і колір очей. Артистка з'явилася на фото в чорній толстовці, вона дивиться в камеру і злегка посміхається.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала "Why not?", що перекладається як "Чому б і ні?". Треба сказати, що шанувальники неоднозначно відреагували на такі зміни в способі Наді, і взагалі не всі підтримують її експерименти з волоссям. Є ті, кому сподобалася фотографія, але є й ті, хто просить зірку повернутися до попереднього образу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Надя, тобі більше йде світлий колір волосся", "Як красиво", "Краще б залишила ще той колір, який був рік тому", "Красуня наша", "Дуже красива", "Це перука", "Тобі дуже йде", "Сподіваюся, це перука", "Дуже йде в такому кольорі", "Дуже до лиця білий колір волосся", "Ну, тепер ти точно ангел", "Класно", "Мені теж подобається ця зачіска", "Надя, навіщо?", "Можна заспокійливого?", "Навіщо? Ти була така гарна", "Тобі йде така зачіска", "Те почуття, коли людині підходить будь-який колір волосся, рудий, чорний, а цей взагалі", "Колір очей змінився, стали блакитними", "Ти що наробила? Поверни все назад", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.