Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, який явно затягнувся на тиждень. Так, артистка вирушила в заміський комплекс з банькою, відпочивши з коханим чоловіком від недавнього відпочинку на Мальдівах. Анастасія зробила фото на тлі дракона, яке виглядає дуже навіть жахливо.

"Мої золоті! Доброї ночі. 🙏🏻 Так класно ми провели з моїм коханим час! Кілька фото я вже виставила.. Так і вони не дали спокою багатьом..😂🤣 Я народилася в рік дракона. І так символічно, що ця істота є символом цього комплексу. Він і в парильні навіть.. Так от всім злостивцям моїм улюбленим🤣 я можу сказати, що від вашого гнилья мене захищають не тільки крила ангелів-хранителів, але і крила триголового дракона!😂 А я стільки фото і відео зробила сьогодні для вас! 🙈 : Закачаєтеся! І це не Мальдіви.. Це наша матінка Російська зима.💨 Так що дай вам Бог пережити те, що ви побачите, улюблені!😂 І шпагати теж, звичайно!😂 А поки піду я з коханим у цьому шпагаті спробую заснути...🤣💃🏼 Мій щасливий!🙏🏻 І збуджений.👍🏼 І я.👍🏼❤️ Нудьгувати не дам!🤣 Нікому.😂😂😂 Бережіть нерви.🤣 Радуйте своїх коханих в шпагатах і без... Як можете. Але без мене ви точно не зможете.😂 А то відписалися б давно...🤣 Але теж не можете...😂😂😂 Ой. Дякую за позитив!🤣", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Як називалися двоногі динозаври,хто пам'ятає?", "Схоже на бордель", "Гуманоїд", "Рік Вогняного Дракона з 31січня 1976р за 17лютого1977р.❗️Ти,Настя,брешеш,як дихаєш.Не Вогняний ти Дракон,а Дерев'яний Кролик!Дурилка картонна!👹😂😂😂😂", "Вона з п'яних очей не бачить,що фотошопом накоїла!Моторошна не пропорційність тіла,навіть страшно,це ж ганьба!Жах!!!", "Настя! Фото страшне,наче в пеклі. Душа за вас болить)))".

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.