Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка зізналася, що за час вагітності набрала цілих 18 кілограм, проте вже встигла скинути 15. Так, Регіна показала, як хоче зігнати ще непотрібних 5 кг.

"Нарешті-то #вирвалась потанцювати 🤪Ноги взагалі мене не слухаються 🤦🏼‍♀️чи то після пологів якісь затиски , чи то я просто запливла жиром через тонну з'їдених круасанів 🥐☺️ за час вагітності)
Здавалося б, на 3й день після пологів у палаті я займалася йогою, а тут на балеті навіть ногу від паркету складно 🤦🏼‍♀️ відірвати. У мене челленж #ВИРВАЛАСЬ НА ГОДИНКУ - треба скинути ще зрадницькі 5 кг.
Замітка 📝: за вагітність я набрала 18кг, вже скинула 15, ще 5 потрібно скинути для повного комфорту і заспокоєння душі 😆. Поїхали 💪🏻💪🏻💪🏻до Речі , чим ви займаєтеся , коли є годинка вирватися з дому між годуваннями, прибиранням, пранням і тд?)", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Яка сила волі! Така талановита і працьовита дівчинка! Завжди тобою захоплююся!", "Розумниця яка!!! 🙌🔥🔥", "Щиро вами захоплююся 😍", "Регіна,ви молодець! Після пологів скинули аж 15 кг!!! Приклад!😻".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.