Український музикант і лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук переконаний, що політики з однаковими ідеями і принципами повинні об'єднатися. Як він заявив, ті, хто уникає цього, переживають лише про політичну кар'єру. Називає він подібних людей "лідерами старого гатунку, лідерами минулого, які рано чи пізно, повинні в минулому і залишитися". Як Вакарчук заявив у коментарі телеканалу ZIK, процес об'єднання політиків стане "лакмусовим папірцем" для політичної відповідальності і зрілості.

Музикант зазначив: "Мені дивно чому ті, хто, принаймні, на словах декларує апріорі однакові принципи в політиці, однакові ідеї, зміни, якщо у них на 90% збігається риторика, раптом уникають об'єднання".

В результаті Вакарчук зробив висновок, що насправді такі люди дбають виключно про власну політичну кар'єру.

Він підкреслив: "Вони не готові поступитися походом на вибори, місцем у списку або посадою заради великої мети. Іншої версії я не бачу. Є одна мета – зміни в країні, вона – найважливіша. Для мене очевидно, що заради неї будь-які амбіції, включаючи пости, потрібно відставити в сторону. Спочатку слід вирішити великі питання, а потім швидко домовитися, хто є хто і що є як".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Артист також висловив надію, що українські політики, які мають намір дійсно змінювати країну разом, а також мають близькі до цього підходи, обов'язково об'єднаються.

На закінчення Вакарчук розповів: "Якщо ж вони не об'єднаються, насправді це означає, що їхні власні політичні інтереси для них важливіші, тобто, вони не є людьми майбутнього, новими політиками, новими лідерами. Це означає, що, незалежно від декларацій, вони є лідерами старого гатунку, лідерами минулого, які рано чи пізно, повинні в минулому і залишитися".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український гуморист виклав у мережу відео, на якому показані основні "досягнення" чинного президента Петра Порошенка. І хоч зробив це гуморист, радуватися побаченому зовсім не хочеться.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям презентували список випивки і закуски для депутатів, а також озвучили неабияку суму, яку виділять для цього з державного бюджету.

Також "Знай.uа" писав, що Петро Порошенко виступив на форумі і розповів, з чим планує відправитися на вибори президента України.