Реп-виконавиця Alyona Alyona (Альона Савраненко), яка була присутня на сьогоднішньому висуненню Петра Порошенка кандидатом у президенти, заявила, що потрапила на форум випадково. Дівчина зазначила, що її запрошували зовсім на інший захід, про що стало відомо з повідомлення, яке Олена Олена розмістила на своїй сторінці в Facebook.

Виконавиця розповіла про те, що їй зателефонував голова Баришівської районної держадміністрації і запропонував взяти участь у конференції з метою надання благодійної допомоги дитячому садку, в якому Савраненко тривалий час працювала.

За словами співачки, чиновник нібито запевнив її про те, що в конференції візьмуть участь педагоги, благодійники, активісти та меценати".

Олена Олена обурена: "Я погодилася, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборчу кампанію Петра Порошенка. Тому при першій можливості покинула захід, оскільки не бажаю мати відношення до якої-небудь політичної організації".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний український виконавець Святослав Вакарчук заявив про те, що політики, принципи і ідеї яких збігаються, повинні об'єднатися. Як заявив музикант, це стосується тих, хто переживає не тільки лише про свою політичну кар'єру, але й хоче домогтися змін у нашій країні. За словами Вакарчука: "Якщо ж вони не об'єднаються, насправді це означає, що їхні власні політичні інтереси для них важливіші, тобто, вони не є людьми майбутнього, новими політиками, новими лідерами. Це означає, що, незалежно від декларацій, вони є лідерами старого гатунку, лідерами минулого, які рано чи пізно, повинні в минулому і залишитися".

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко частенько балує своїх фанатів цікавими світлинами та історіями. Як розповіла знаменитість, задовго до народження дитини вона вела власне шоу, однак вирішила не зупинятися на досягнутому і вирішила стати блогером, що у неї відмінно вийшло.

Також "Знай.uа" писав, що користувачі мережі запідозрили, що спільний проект Волочкової і Джигурди – це не що інше, як спроба балерини відбити співака у його дружини.

Alyona Alyona і форум Порошенка

«Я погодилась, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборну кампанію Петра Порошенка» Українська реп-співачка Alyona Alyona стверджує, що районний чиновник обманом заманив її на форум, де Порошенко заявив про намір вдруге йти в президенти. За її словами, голова Баришівської районної держадміністрації запропонував їй взяти участь у «конференції, в якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти й меценати з метою допомоги благодійністю садочку» (у якому вона працювала)

Geplaatst door Схеми: корупція в деталях - RFERL op Dinsdag 29 januari 2019