Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість поділилася знімком у чорному вбранні і коротеньких джинсових шортах, зазначивши, що кожен день дарує їй нові фарби. Однак, далеко не всім шанувальникам сподобався незвичайний стиль артистки.

"Кожен день дарує нам нові фарби. Як ваші справи?", - поцікавилася Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Смак просто жах !😂", "відстій повний. Навіщо літні вульгарні мінішорти на товсті зимові колготи одягати? Може влітку на сукню або купальник пальто або шубу? є інші зимові шорти для такого, смаку і стилю нуль.", "Так,літні шорти на теплі колготки-верх досконалості!!!!", "тіло приїхало в Москву, а душа ще в Майамі😂😂Колготки і шорти👍👍Як би в моду не зайшло....", "Такі шорти для 40-річної якось вульгарно виглядають так ще і на чорних панчохах".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.