Українська співачка Оля Полякова може стати першою леді в гучному фільмі Свінгери 2. Передає Clutch.

Нещодавно в Мережі з'явився новий трейлер української комедії Свінгери 2. У сиквелі відомого фільму знялися Оля Полякова, Михайло Кукуюк, В'ячеслав Довженко, Даша Астаф'єва, Анна Саліванчук і Олексій Вертинський. З'явилися також і персонажі, яких ми не бачили у першій частині: DZIDZIO і травесті-діва Монро.

Нова частина стрічки розповість про пікантні пригоди головного героя під час передвиборної кампанії. Вихід фільму запланований на 1 березня 2019 і буде дуже актуальним: виборча гонка якраз досягне піку. Автори пообіцяли українцям висміяти актуальні для 2019-го року політичні проблеми.

Головний герой – бізнесмен Ігор (Михайло Кукуюк) – втратив чоловічу силу, його дружина Ілона (Оля Полякова) готова на все, щоб її повернути. Вона використовує все: від секс-іграшок до рольових ігор. До речі, допоможе їй і DZIDZIO, який в Свінгери 2 зіграє експерта з тантричного сексу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Мабуть, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок шоу "Дивовижні люди". На знімку Полякова постала на огляд публіки у вишуканому темно-рожевому платті, яке оголює її довгі стрункі ноги, на яких красуються витончені сріблясті босоніжки на шпильці.

Нагадаємо, Оля Полякова похвалилася новою рекламною кампанією, а фанати засипали її компліментами.

Раніше Знай.uа повідомляв, Олю Полякову запідозрили у вагітності, все через зачіски.

Також Знай.uа писав, Полякова познущалася над Тіною Кароль у День її народження.