Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, яким заінтригувала прихильників.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Артистка відображена, мабуть, у заміській резиденції, десь у лісі. Вона з'явилася на фото у червоному светрі і червоній плетеній шапці, на плечі співачка накинула картатий плед, а в руках тримає білу чашку з гарячим напоєм. При цьому Ані Лорак позує на тлі засніженого лісу і зелених ялинок, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала "Mood of the day", що перекладається, як "Настрій дня". Шанувальники відзначили, що фотографія вийшла дуже затишною і атмосферною. Проте співачка не повідомила, де вона сфотографована. Варто зазначити, що днями стало відомо, що Ані Лорак офіційно розлучилася з турецьким бізнесменом. Півроку тому Мурата застукали в нічному клубі в обіймах іншої.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак компліментами, але є і ті, кому фото не припало до смаку. А деякі висловлюють свою думку щодо розлучення співачки.

"Яка гарненька", "Красуня!", "Нескінченно милуюся", "Ідеально, яка ви красива", "Хочемо більше таких фото", "Дуже гарне фото", "Яка прекрасна фотографія як листівка", "Розлучилася, все, свобода", "Як завжди, ідеально красива", "Боже, яка краса, як у казці", "Казкова дівчина, яка готова творити", - пишуть в коментарях до фото Ані Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.