Відома українська група SunSay і її лідер Андрій Запорожець виступили на шоу «Вечірній Ургант» «Першого каналу». Відео з'явилося на YouTube.

Гостем програми став відомий російський актор Олег Меньшиков, а в кінці ведучий Іван Ургант оголосив виступ українського колективу з новою композицій «Сніжно» і анонсував новий альбом SunSay, який музиканти планують випустити восени 2019 року вони випустять свій новий альбом. Також стало відомо про те, що група дасть концерт в одному з клубів Москви 13 лютого.

У листопаді минулого року SunSay представив кліп на композицію «Пісня Землі», знятий в Росії. В кадрі присутні пейзажі Камчатки, Карелії і Кольського півострова, а також узбережжя Баренцева моря. Пісня стала частиною спільного проекту SunSay та фонду захисту дикої природи WWF, її охрестили миротворчих гімном.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Це спільна праця українців з росіянами поза політики», — заявив тоді співак в одному з інтерв'ю.

Вперше про поїздки SunSay в Росію і аннексированный Крим стало відомо під час Нацвідбору на «Євробачення 2016». Тоді прямо в ефірі розгорівся скандал. Також претензії були і до пісні виконавця. Після інциденту музиканту довелося скасувати кілька концертів в Україні.

Нагадаємо, Володимир Зеленський оприлюднив на офіційному ресурсі своєї партії відео, де розповів, чому, на його думку, більшість помиляється щодо нього.

Як повідомляв портал Знай.uа штаб Порошенка минулого тижня почав збір підписів на підтримку змін до Конституції з приводу вступу України в ЄС і НАТО.

Також портал Знай.uа писав, що Вакарчук не буде підтримувати чинного гаранта Петра Порошенка, хоча це йому постійно приписують останнім часом.

"Я у грі", - цими словами лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук підігрів днями інтерес всієї країни. Витримавши паузу поки спаде ажіотаж навколо амбіцій Зеленського, один з найбільш відомих патріотів України сказав те, що так довго від нього хотіли почути.