Російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Він був піонером і яскравою зіркою модного музичного напряму реп, що яскраво спалахнула на початку 2000-х.

Виявилося, що відомий виконавець, якимось неймовірним чином передбачив власну смерть іще три роки тому.

Легендарне інтерв'ю Децл дав у Воронежі, 10 жовтня 2015 року після концерту.

Тоді журналіст у нього запитав:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

– А що для свого розвитку тобі цікаво вивчати?

– Я вважаю, що корисно вчити різні мови. Наприклад, вбити на це свій час буде досить цікаво і важливо. Світ багатогранний. Стільки всього цікавого відбувається, що життя на все не вистачить. Тому я збираюся прожити мінімум 450 років. Колись я хотів би інсценувати свою смерть в 35 років і виїхати жити на острів. Залишилося кілька років – треба подумати над цією темою.

Що це - містичний збіг чи продуманий хід Децла? Нам залишається тільки гадати. Час все розставить на свої місця, а правда, так чи інакше, спливе назовні.

Нагадаємо, Кирило Толмацький – таке справжнє ім'я виконавця та музиканта, який з'явився на світ у Москві в липні 1983 року. Вирішальний вплив на долю хлопця справила діяльність батька. Олександр Толмацький – відомий продюсер. Кирило належав до «золотої молоді» Москви. Він закінчив у столиці престижну «British International School» і продовжив вчитися в Швейцарії.

Саме там Толмацький-молодший познайомився з новим для нього напрямком в музиці – репом. Цю своєрідну музику безперервно слухав сусід по студентській кімнаті Кирила, який виявився сином президента Замбії.

Після повернення до Москви Кирило несподівано зрозумів, що йому здорово не вистачає, так обридлої в Швейцарії музики.

Раніше портал писав, що помер Децл Кирило Толмацький: стали відомі причини смерті репера.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, зірка "Польоту над гніздом зукушки" померла в страшних муках.

Також Знай.uа писав, що померла культова радянська актриса: на цих фільмах виросло не одне покоління.