Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому вже давненько приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото в компанії іншої відомої жінки.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Лазарєва, він постав на огляд публіки в компанії Віри Брежнєвої – дружини відомого російського продюсера Костянтина Меладзе. Своїм постом Лазарєв привітав Брежнєву з Днем народження, який вона відзначала 3 лютого. На фотографії артист позує в чорній футболці, а Віра в дивному бежевому платті. Він злегка посміхається в камеру, а вона з пафосом на обличчі дивиться в неї.

У підписі до фотографії Сергій Лазарєв написав: "З Днем Народження, Віра! @ververa! Будь щаслива". Фолловери не залишили без уваги таку незвичайну фотографію і почали активно її обговорювати. Багато хто слідом за артистом почали вітати Віру Брежнєву з її святом, інші просто пишуть компліменти артистам.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вітаємо з Днем Народження!", "З Днем народження Віра", "Тримався б ти від цієї Віри подалі", "Розлучниця!", "Віра, з Днем народження. Побільше сонця і тепла! Сергійко як завжди найкращий", "Приєднуюся до привітання", "Шикарні", "Добре виглядають", "З днем народження, Віра. Бажаю тобі щастя, любові, здійснення мрій", "Скромність ніколи не заважала жінці", "Найкрасивіша співачка естради", "Дуже мило виглядають", "Ну ти Серьога даєш, із самою Вірою Брежнєвою сфотографувався", "Що у Лазарєва за звичка жамкатися зі старіючими дівами?" – пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.